Van student naar Arctaan

11 juli 2018

Arcta groeit (meer dan) gestaag en dus zijn we erg content met onze nieuwe collega Sander Ruiter.
Sander is net afgestudeerd, de inkt van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit is zelfs nog niet helemaal droog. In de rol van junior Consultant zal hij zijn steentje bijdragen aan interne- en externe projecten.

Sander: ” Ik heb bewust gekozen om te werken bij een club met een cultuur waarin iedereen gelijk is. Mijn ideeën en kennis worden met open armen ontvangen. Zo komen we samen tot nieuwe inzichten en oplossingen. Heel tof!
Ik krijg alle vrijheid en het vertrouwen om mijn eigen keuzes te maken. Best bijzonder als je net afgestudeerd bent. Ook vind ik de sfeer prima. We lachen veel tijdens het werk en als we op kantoor zijn dan spelen we graag een potje pool om de after lunchdip tegen te gaan.”

Wij heten deze Arctaan van harte welkom.
Ben jij of ken jij iemand die ook Arctaan wil worden? Laat het ons weten!

 

Van student naar Arctaan

11 juli 2018

Arcta groeit (meer dan) gestaag en dus zijn we erg content met onze nieuwe collega Sander Ruiter.
Sander is net afgestudeerd, de inkt van zijn diploma aan de Erasmus Universiteit is zelfs nog niet helemaal droog. In de rol van junior Consultant zal hij zijn steentje bijdragen aan interne- en externe projecten.

Sander: ” Ik heb bewust gekozen om te werken bij een club met een cultuur waarin iedereen gelijk is. Mijn ideeën en kennis worden met open armen ontvangen. Zo komen we samen tot nieuwe inzichten en oplossingen. Heel tof!
Ik krijg alle vrijheid en het vertrouwen om mijn eigen keuzes te maken. Best bijzonder als je net afgestudeerd bent. Ook vind ik de sfeer prima. We lachen veel tijdens het werk en als we op kantoor zijn dan spelen we graag een potje pool om de after lunchdip tegen te gaan.”

Wij heten deze Arctaan van harte welkom.
Ben jij of ken jij iemand die ook Arctaan wil worden? Laat het ons weten!